Som borger i Ishøj kan der komme mange forskellige anledninger til, at man har behov for at få høvlet ens trægulv ned med en grundig omgang gulvafhøvling.

Men er der brug for, at man får lavet mere end én gulvafhøvlinge på det samme gulv?

I længden måske ja, hvis man bare lader gulvet står til i rigtig lang tid. Hvis man ikke følger op med en gulvafslibning og en efterbehandling – og det er lige meget, om man bruger gulvet meget eller lidt.

Men i det korte løb, hvis man har hyret gode gulvafhøvlere ind til at gøre dette, så burde man i den samme omgang kunne nøjes med den samme gulvafhøvling.

Hvis firmaet i hvert fald er seriøse med deres arbejde (hvilket det firma er, som vi har linket til, bestemt er), som sætter deres faglighed højt, går langt for at gøre kunden tilfreds og vil sørge for, at de går derfra med et tilfredsstillende resultat.

Dog kan det godt tænkes, at hvis du har et større gulvareal i Ishøj, og det måske er godt medtaget, så der skal en dybdegående gulvafhøvling til, at der skal afsættes en del tid til at få det gjort.

Der er ingen garanti for, at man kan gøre det på en enkelt dag, og ofte skal fagfolkene lige ud at se på gulvet for at kunne sige, hvor lang tid, det vil tage. For der kan være detaljer ved gulvet eller områder, der kræver en ekstra særlig hånd, før resultatet er godt.

Du kan dog være helt sikker på, at det samlede resultat over hele gulvet bliver fint nok.

Det kan også tænkes, du er så heldig, at man kan nøjes med en grundig gulvafslibning, så man kan springe det første led over med en gulvafhøvling.

Som sagt mellem linjerne, er det dog fornuftigt at afsætte god tid i kalenderen til at få arbejdet ordentligt udført, da det kan tage længere tid end ventet – hvis du vel at mærke vil have det flotteste resultat.