Når et ellers smukt og lyst sæbe behandlet trægulv begynder at blive flosset og gråt i overfladen, og spildte væsker suges ned i træværket, hvor man før kunne tørre dem af så let som ingenting – så er det sikre tegn på, at gulvet er blevet slidt. Grålige slidspor, som fremkommer der hvor gulvet bruges allermest, er typisk rigtig grimme og matte at se på, og danner en tydelig kontrast til den før så fine og hvidlige overflade.

Gulvet får en tendens til at danne splinter, som gør det uegnet til at betræde i strømpesokker eller på bare tæer. Solens skarpe stråler falmer træværket til en ucharmerende gullig farve, der hvor lysindfaldet er mest kraftigt. Og spildte væsker vil blive suget ind i de tørre, ubeskyttede fibre i træets overflade, hvor der som følge her af vil danne sig grimme pletter og skjolder.

Hvad stiller jeg op med mit slidte trægulv?

Du vil opleve, at du ikke længere kan få gulvet til at stråle med et smukt og ensartet skær efter en gulvvask. Skidtet sidder fast, og gulvet vil fremstå ujævnt og træt i overfladen. Er du træt af dette udseende, kan du vælge at lade en dygtig, professionel gulvmand foretage en grundig gulvafslibning.

En gulvafslibning vil nemlig fjerne det slidte og medtagne lag af gulvet, som efterfølgende kan få en ny sæbe behandling. Derved vil dit trægulv atter komme til at fremstå strålende og indbydende, ganske som var det nylagt.

Få et godt tilbud på en grundig gulvafslibning

Når du vælger at lade en professionel, faglært håndværker med masser af erfaring forestå din gulvafslibning, er du garanteret det optimale resultat. Uanset om du ønsker en ny sæbe behandling, eller du måske i denne omgang foretrækker lak, olie eller maling, kan JI Gulvservice altid hjælpe dig med et gratis og uforpligtende tilbud – læs mere på jigulvservice.dk