Leder du efter et lokalt firma, som kan udføre gulvafslibning i Svendborg eller en anden by på Fyn til billige priser? GKService har base i Svendborg, men løser opgaver med gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling for mange forskellige kunder overalt på Fyn og en stor del af Sjælland. Firmaets folk har mange års erfaring, og de lægger vægt på høj kvalitet, effektivitet, et højt serviceniveau, hurtig opstart og lave priser. Du får 3 års garanti på alt arbejde, som GKService udfører.

Strålende trægulve giver boligen varme og liv

Behovet for gulvafslibning kan variere fra kunde til kunde. For nogle kunder drejer det sig om et enkelt rum, hvor gulvet trænger til afslibning, og for andre kan det være hele boligen, der trænger til gulvafslibning. Slid og mørke pletter gør gulvene grimme at se på, men en gulvafslibning får dem til at stråle igen og se nye ud. Pæne trægulve tilføjer masser af varme og liv til boligen, og de er også meget nemmere at holde rene.

Beskyttelse af trægulve forlænger holdbarheden

Det er vigtigt, at dine trægulve får en god efterbehandling, når de er blevet afslebet. Ellers er de modtagelige over for snavs og vil hurtigt blive kedelige og grimme at se på. Du kan vælge mellem flere typer af efterbehandling, som har forskellige fordele. Foretrækker du trægulve, som er nemme at holde, og hvor du ikke skal bruge timer på at skure dem rene, så er lak- eller oliebehandling en rigtig god løsning. Trægulve, som er behandlet med lak eller olie, er samtidig meget slidstærke. Ludbehandling er en anden mulighed, og her får du flotte lyse gulve, men det kræver lidt mere at holde dem pæne. Vil du gerne have trægulve, som bevarer deres naturlige look, kan du vælge sæbebehandling, men det kræver også mere arbejde at holde dem rene. Du kan desuden vælge at få malet dine gulve i f.eks. en stærk farve, der skaber liv i rummet, eller du kan vælge en modehvid farve, som passer godt til den skandinaviske boligstil. Du kan altid få professionel rådgivning hos GKService, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og du kan indhente et uforpligtende tilbud her https://gkservice.dk/gulvafslibning-svendborg/.