Når du har behov for medicin – enten som håndkøb eller i følge recept fra din læge – er det praktisk og rart at have et apotek tæt på. Det er også vigtigt, at apoteket er veldrevet, og at der er tilknyttet dygtigt og veluddannet personale, så man er sikker på at udleveringen af medicin er ledsaget af kvalificeret vejledning. Og så er det også en fordel, at apotekets udvalg af håndkøbs medicin er velassorteret, så det møder kundernes behov.

Hvor finder jeg det nærmeste apotek i Randers?

I Randers finder du hele tre apoteker: Jernbane Apoteket, Apoteket Thorsbakke og Langå Apotek. Samtlige tre apoteker har yderst rimelige åbningstider – mellem 09:00 og 17:30 i hverdagene (mandag til fredag) og mellem 09:00 og 13:30 om lørdagen, med visse undtagelser. For eksempel har Langå apotek ekstra længe åbent torsdag.

På disse tre apoteker kan du møde op med din recept – eller dit sygesikringskort, såfremt lægen har indmeldt din recept elektronisk – og få din lægeordinerede medicin udleveret med det samme. Samtlige tre apoteker i Randers er kendt for deres høje service niveau og store faglige ekspertise. Hvert apotek er tilknyttet professionelle farmakonomer, hvilket er din garanti for en tryg og sikker behandling og den rette kompetente vejledning og rådgivning.

Apoteksudsalget Glarbjergvej

Hos Apoteksudsalget Glarbjergvej, som er tilknyttet apoteket i Randers, kan du afhente receptpligtig medicin og handle i et velassorteret udvalg af håndkøbs medicin. Apoteksudsalget modtager receptpligtig medicin fra Apoteket Thors Bakke (som er en del af Jernbane Apoteket) 3 gange på daglig basis. Således kan du indlevere din recept om formiddagen og afhente din lægeordinerede medicin om eftermiddagen.

Dukker du op før apoteket åbner, kan du også indlevere din recept gennem bagdørens brevsprække, lige som lægen kan bestille din medicin til levering gennem apoteksudsalget ved udskrivning. Og der er selvfølgelig et rigt udvalg af håndkøbsvarer. Læs mere om håndkøb i Randers på randersapotek.dk