Når hjemmet skal have en ordentlig overhaling i form af et nyt lag maling både udvendig og indvendig, er der god fornuft i at overlade denne tidskrævende og slidsomme opgave til et professionelt malerfirma. Er du bosiddende i Randers eller i nærmeste omegn, og søger du en dygtig og professionel maler i Randers, kan du med fordel kontakte Fruerlunds Malerfirma.

Hvem er Fruerlunds Malerfirma?

Fruerlunds Malerfirma er en malervirksomhed med solide rødder i det midtjyske. Gennem mange år har Fruerlunds Malerfirma løst maler opgaver for private og erhvervsdrivende, såvel indendørs som udendørs, og i mange forskellige størrelses ordener, omfang og typer. Fruerlunds Malerfirma er specialiseret inden for alle typer malerarbejde, og du kan således trygt overlade såvel maling af vægge af lofter som opfriskning af maling på udvendigt træværk – for eksempel facader eller haveskure – til Fruerlunds Malerfirma.

Hos Fruerlunds Malerfirma er kvaliteten af det udførte arbejde samt den faglige og håndværksmæssige stolthed i højsædet sammen med kundens generelle tilfredshed. Derfor vil du hos Fruerlunds Malerfirma opleve service i øjenhøjde – de dygtige malere hos Fruerlunds Malerfirma vil altid sikre sig, at I er på bølgelængde omkring opgavens udførelse og omfang, således at det færdige resultat står 100% mål med dine forventninger.

Fruerlunds Malerfirma står for et højt niveau af faglig kompetence og en professionel holdning til malerarbejde. Derfor sørger virksomheden for kontinuerligt at holde alle medarbejdere opdateret med det seneste nye inden for udviklingen, både når det handler om materialer, udstyr og teknikker.

Fruerlunds Malerfirma er medlem af Danske Malermestre, og dermed omfattet af Malermestres Garantiordning. Dette er sin sikkerhed for et stykke veludført malerarbejde, som svarer til dine forventninger med hensyn til kvalitet.

Du kan således trygt benytte Fruerlunds Malerfirma i forbindelse med indvendig såvel som udvendig maling af hus. Klik ind på hjemmesiden og få et gratis og uforpligtende tilbud.