Er du træt af at stinke af cigaret røg, som hænger i dit hår, sidder i dine fingre, og gør det nødvendigt at vaske dit tøj hver dag? Vil du gerne være fri for dårlig ånde, hosteanfald på daglig basis, grå og rynket hud og gule tænder? Og er du ikke mindst særdeles interesseret i at spare tusindvis af kroner hvert år? Så ligger løsningen lige for: Du skal droppe smøgerne.

Nemmere og mere skånsomt rygestop med e cigaret

Her vil du jo nok indvende, at dette er lettere sagt end gjort. Og det kan du for så vidt have ret i. Langt de fleste mennesker, som mindst én gang har forsøgt sig med et rygestop, kan skrive under på, at det ikke er nogen nem sag. Først skal man ud over den fysiske afhængighed. Denne er sværere for nogle mennesker end for andre.

Visse heldige rygere kan kvitte cold turkey fra den ene dag til den anden og ikke savne nikotinen i kroppen. Andre får ligefrem abstinenser. Dette er der dog råd for. Produkter som nikotin tyggegummi, plaster og tabletter er designet til at imødegå den fysiske afhængighed. Anderledes forholder det sig med den såkaldt psykiske afhængighed. Det er den, der dikterer, at vi får lyst til en smøg, når andre ryger – for eksempel efter frokosten på jobbet, efter middagen til festen, eller udenfor diskoteket, hvor rygerne forsamles for at snakke internt.

Her kommer den smarte e cigaret til hjælp. Med en e cigaret kan du nemlig pulse løs uden at komme til at stinke af røg. En e cigaret med tilhørende e juice og batteri er væsentligt billigere i drift, end det er at vedligeholde din rygervane. Og så kan du nemt trappe ud af din afhængighed ved at regulere mængden af nikotin ved hver påfyldning.

Find din nye e cigaret på esug.dk